(EDICIÓN BILINGÜE) – El proper dia 3 d’Octubre els Comunistes i Antiimperialistes tenim una cita per defensar la República de Belarús i el seu legítim President Aleksandr Lukashenko!

  Edición bilingüe, catalán y castellano

  El proper 3 d’octubre tindrà lloc una concentració a favor de la República de Belarús, de la Pau i del seu govern legítim, organitzada per l’Associació Suport a la República de Bielorússia.

  En aquesta concentració a la qual també si han sumat, com a col·laboradors diferents associacions, particulars així com el Partit Comunista dels Comitès Catalans, es pretén donar resposta, des dels nostres mitjans, a la ingerència de l’Imperialisme mundial contra la República de Belarús.

  El proper dia 3 d’Octubre els Comunistes i Antiimperialistes tenim una cita per defensar la República de Belarús i el seu legítim President Aleksandr Lukashenko!

  Tindrà lloc el dia 3 d’octubre de 2020 a les 18.00 enfront del Consolat Honorari de la República de Belarús a Barcelona. Rambla Catalunya , 124

  El próximo 3 de octubre tendrá lugar una concentración a favor de la República de Belarús, de la Paz y de su gobierno legítimo, organizada por la Asociación Apoyo a la República de Bielorrusia.

  En esta concentración se han sumado diferentes asociaciones particulares así como el Partido Comunista de los Comités Catalanes, y pretende dar respuesta, desde nuestros medios, a la injerencia del Imperialismo mundial contra la República de Belarús.

  El próximo día 3 de Octubre los Comunistas y Antiimperialistas tenemos una cita para defender la República de Belarús y su legítimo Presidente Aleksandr Lukashenko!

  Tendrá lugar el día 3 de octubre de 2020 a las 18.00 frente al Consulado Honorario de la República de Belarús en Barcelona. Rambla Catalunya, 124

  Autor

  Secretario General del Partido Comunista de los Comités Catalanes.

  Presidente de la Asociación de apoyo a la República de Belarús.