(EDICIÓN BILINGÜE) – El proper dia 3 d’Octubre els Comunistes i Antiimperialistes tenim una cita per defensar la República de Belarús i el seu legítim President Aleksandr Lukashenko!

Edición bilingüe, catalán y castellano

El proper 3 d’octubre tindrà lloc una concentració a favor de la República de Belarús, de la Pau i del seu govern legítim, organitzada per l’Associació Suport a la República de Bielorússia.

En aquesta concentració a la qual també si han sumat, com a col·laboradors diferents associacions, particulars així com el Partit Comunista dels Comitès Catalans, es pretén donar resposta, des dels nostres mitjans, a la ingerència de l’Imperialisme mundial contra la República de Belarús.

El proper dia 3 d’Octubre els Comunistes i Antiimperialistes tenim una cita per defensar la República de Belarús i el seu legítim President Aleksandr Lukashenko!

Tindrà lloc el dia 3 d’octubre de 2020 a les 18.00 enfront del Consolat Honorari de la República de Belarús a Barcelona. Rambla Catalunya , 124

El próximo 3 de octubre tendrá lugar una concentración a favor de la República de Belarús, de la Paz y de su gobierno legítimo, organizada por la Asociación Apoyo a la República de Bielorrusia.

En esta concentración se han sumado diferentes asociaciones particulares así como el Partido Comunista de los Comités Catalanes, y pretende dar respuesta, desde nuestros medios, a la injerencia del Imperialismo mundial contra la República de Belarús.

El próximo día 3 de Octubre los Comunistas y Antiimperialistas tenemos una cita para defender la República de Belarús y su legítimo Presidente Aleksandr Lukashenko!

Tendrá lugar el día 3 de octubre de 2020 a las 18.00 frente al Consulado Honorario de la República de Belarús en Barcelona. Rambla Catalunya, 124

Autor

+ artículos

Secretario General del Partido Comunista de los Comités Catalanes.

Presidente de la Asociación de apoyo a la República de Belarús.